четверг, 5 октября 2017 г.

Сміливо робіть перший крок

7 квітня 2016 р.
Балі, Індонезія
#ШріШріРавіШанкар
#Сім'я, в якій домінує #жінка, набагато щасливіша тієї сім'ї, в якій домінує чоловік! Знаєте, чому? Коли чоловіки домінують, жінки стають нещасними, а коли жінки нещасні, тоді вони всіх навколо себе роблять нещасними! Тоді ніщо не може зробити їх щасливими! Тому краще, щоб жінки домінували, при їх чільному положенні, сім'я стає більш щасливою. А чоловіки не проти, коли над ними домінують!
Жінкам слід домінувати в п'яти областях:
1. У сім'ї і емоційній сфері
2. Економіці
3. Політиці
4. Релігії
5. Інтелектуальної сфері


Країна, де в політиці домінують жінки, процвітає. Ibu Johan є одним з таких прикладів, а наш шановний мер Сурабая - це ще один приклад. Коли жінки домінують, корупція знижується. Я чув кілька історій про те, як Сурабая досягла процвітання за останні кілька місяців; було зроблено багато покращень в житлових умовах.
Коли жінки будуть домінувати в політиці, в світі буде менше воєн. Війни можуть бути різними, але така велика війна, яка відбувається по всьому світу, заснована на домінуванні чоловіків, створила кілька конфліктів.
Жінкам також слід домінувати в області економіки. Всього кілька жінок беруть на себе чільну роль в економіці. Зрозуміло, таких багато тут на сцені і серед публіки. Іван (Ivan) - одна з таких жінок, яка є підприємцем, і тут багато таких жінок, которих я радий навести як приклад.
Коли жінки будуть домінувати в області релігії і духовності, можливо, в світі буде менше конфліктів, насильства і тероризма.
І ще одна річ, яку жінкам треба взяти на замітку - це домінування в інтелектуальній сфері, в галузі науки, архітектури та літератури. Жінки повинні вийти на передній план у цих областях.
Не дивлячись на те, що то тут, то там бувають осередки високого рівня професіоналізму, в основному, жінки більш емоційні і схильні до мистецтва; не такі активні в сфері літератури, яку, я вважаю, слід просувати набагато ширше.
Таким чином, жінки повинні домінувати у всіх цих п'яти областях, і не просіть чоловіків або кого-то ще дати вам повноваження. Вам слід просто привласнити це і рухатися з цим далі, робити те, що необхідно!
Стара концепція, згідно з якою, чоловіки - з Марса, а жінки - з Венери, сьогодні втратила свою життєздатність. Сьогодні світ став одностатевим. Чоловіки мають жіночими якостями і жінки також мають чоловічі якості. Сьогодні світ поділений, і цінності теж практично розділені.
Причина, чому я сказав, що домінування необхідно, полягає в тому, що на практичному рівні, коли ми бачимо, що жінка є босом в сім'ї, в основному, члени сім'ї щасливіше. Жінки мають уміння об'єднувати всіх разом. Якщо одиниця основи світу, тобто сім'я стане міцніше, тоді система цінностей буде добре закріплена і фактор щастя підвищиться. Сьогодні не показник ВВП (GDP - Gross Domestic Product, Внутрішній Валовий Продукт), а показник ВВЩ (GDH - Gross Domestic Happiness, Внутрішнє Валове Щастя) - ось що має більше значення.
Все це хуліганство і проблеми, які ми знаходимо в суспільстві, часто виникають через розбиті сім’ї; матері не змогли приділити достатньої уваги дітям. Коли діти в таких сім'ях виростають, вони створюють в суспільстві руйнування, роблячи себе і всіх навколишніх нещасними. Я думаю, що жінки дуже впливають на формування характеру чоловіки.
Ще один аспект лідерства - це здатність слухати; у жінок природний дар бути хорошими слухачами, і дивитися на речі під іншим кутом. Я не кажу, що у всіх є ці схильності або якості, але жінки в порівнянні з чоловіками мають набагато більший потенціал. Таким чином, виховання і інтелектуальна підтримка, і те, й інше можливо, коли є правильне навчання і наставляння, доступне в потрібному віці.
Якщо можливості дозволяють, то жінки можуть бути дуже хорошими підприємцями. І тут я б знову сказав: "Не сидіть і не чекайте, поки хтось надасть вам можливість. Самі робіть перший крок і шукайте поле для діяльності".
Таким чином, будьте готові домінувати будинку, на своїй роботі, в політиці і займайте керівну посаду в релігії і духовності. Є чотири різних стовпи суспільства; якщо один з цих стовпів слабий, тоді суспільство не може бути щасливим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий